91 Days

Като дете Анджело Лагуза (Angelo Lagusa) става свидетел на трагедия: родителите и по-малкият му брат са безмилостно убити от мафиотската фамилия Ванети (Vanetti). Загубил всичко, което има, той оставя името и родния си град Лоулес (Lawless) зад гърба си, приемайки новата самоличност - Авилио Бруно (Avilio Bruno).

Седем години по-късно Авилио най-накрая има възможност за отмъщение, след като получава тайнствено писмо, което го кара да се върне в Лоулес.
Много скоро той се сблъсква със сина на Дон Ванети - Неро (Nero). Авилио използва уменията, които е усъвършенствал през годините, опитвайки се да се сприятели с него.

91 Days разказва историята за мрачния кръвожаден път на Авилио за отмъщение. в който той постепенно ликвидира всеки от мъжете, участвали в убийството на семейството му.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

⚠️ Спойлер⚠️Все пак спази обещанието си че скоро ще се върне при най добрият си приятел 😢

Спойлерите са забранени

Анимето е невероятно и се превърна в едно от любимите ми но края ме разочарова

Добро аниме, което кара гледащия го да се замисли за някои много съществени неща, за фикс идеите до какво водят, за отмъщението и за суровия свят, в който всеки е готов да обърне гръб на другия. Краят е интересен и, според мен, оставящ добро послание.

Animeto e dosta qko ama kraq e malko shit

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах