11 eyes

11eyes イレブンアイズ

Английско заглавие:
11eyes
Премиера:
07/10/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Doga Kobo
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Super Power, Supernatural, Ecchi
Продуценти:
Marvelous, Pony Canyon, feng

Когато Небето стане червено, Луната стане черна и чудовищата започнат да скитат из улиците, Какеру Сацуки (Kakeru Satsuki) е изгубен в това какво да прави. Заедно с най-добрата си приятелка Юка (Yuka), те се опитват да разчетат защо са изпратени в този странен свят, който е привидно пуст.

Но когато "Червената нощ" свършва, Какеру и Юка вярват, че всичко е било просто сън, докато не се случва отново и те са поставени в опасна ситуация. Те срещат четирима души, които са в същото затруднение: Мисузу Кусакабе (Misuzu Kusakabe) е експерт по мечовете, Кукури Тачибана (Kukuri Tachibana) е странно мълчаливо момиче, което прилича необичайно много на мъртвата сестра на Какеру, Юкико Хирохара (Yukiko Hirohara) е жизнерадостно младо момиче, чиято индивидуалност се сменя, когато са махне очилата, в такава на студен убиец и младият огнекинетист Такахиса Таджима (Takahisa Tajima).

Заедно като група, шестимата се опитват да оцелеят и да открият какъв всъщност е този мистериозен свят. Нещата се влошат когато шест сенки се появяват пред тях...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾