11 eyes

11eyes イレブンアイズ

Когато Небето стане червено, Луната стане черна и чудовищата започнат да скитат из улиците, Какеру Сацуки (Kakeru Satsuki) е изгубен в това какво да прави. Заедно с най-добрата си приятелка Юка (Yuka), те се опитват да разчетат защо са изпратени в този странен свят, който е привидно пуст.

Но когато "Червената нощ" свършва, Какеру и Юка вярват, че всичко е било просто сън, докато не се случва отново и те са поставени в опасна ситуация. Те срещат четирима души, които са в същото затруднение: Мисузу Кусакабе (Misuzu Kusakabe) е експерт по мечовете, Кукури Тачибана (Kukuri Tachibana) е странно мълчаливо момиче, което прилича необичайно много на мъртвата сестра на Какеру, Юкико Хирохара (Yukiko Hirohara) е жизнерадостно младо момиче, чиято индивидуалност се сменя, когато са махне очилата, в такава на студен убиец и младият огнекинетист Такахиса Таджима (Takahisa Tajima).

Заедно като група, шестимата се опитват да оцелеят и да открият какъв всъщност е този мистериозен свят. Нещата се влошат когато шест сенки се появяват пред тях...

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾