История и цели

Как започна всичко?

През 2008г. бе създаден форум, насочен само към анимето "Naruto". Не след дълго създадохме и сайт, носещ името naruto.free. Създаден от все още деца, но напълно отдадени за идеята, станахме изключително популярни сред запалените фенове. Във форума се играеха различни игри, коментираха се много теми и извън "Naruto", създавахме конкурси с реални награди, общи чатове и най-хубавото - срещи на живо.

С течение на времето и изминалите години, форумът беше препълнен от изключително много фенове от цялата страна, които се интересуваха от още анимета, манга и корейска драма. Екипът на форума реши да го преобразуваме в нещо по-голямо и обединяващо ни всички - Animes-Portal.

След това решихме да поемем следващата крачка - нов по-модерен сайт. За съжаление не се задържаха дълго, защото нямахме знанията и уменията да изградим това. Обзети от ежедневието си, активността на потребителите бе все по-малка, а тези, които останахме, с носталгия си спомняме за изминалото страхотно приключение.

Изключително много благодарим на хората, участващи в изграждането и поддържането на форума. Екипът не винаги е бил един и същ, разбира се, но всеки допринесе с нещо добро. (Сърдечно благодаря - от Ивето)

Специални благодарности за Админите във форума: eli<>, Топчету, Alex и --What The Hell--


Нашата цел

След толкова много години 2018г. е новото начало на Animes Portal  - такъв, какъвто винаги сме искали да бъде!
Новото лого въплъщава в себе си буквите A и P (Animes Portal), също като ин и ян, а кръгът около тях ги обединява в едно съвършено цяло. Лентата, която леко пада надолу, ни напомня от къде сме тръгнали - Naruto. Едно страхотно, мотивиращо и поучително аниме, което всички познаваме.

Представяме Ви Next Generation Animes Portal - Портал с всички хобита и колекция от любими заглавия на отаку феновете.
Сайт, обединяващ в себе си аниме от различни жанрове, манга на български, филми, статии свързани с к-поп, гейминг, фен фикшъни и други.
Профил за всеки регистриран, в които ще може да си създадете списък с любими, наблюдавани или завършени аниме/манга. Ще може да гласувате, коментирате или просто да се забавлявате, пишейки статуси в профилите си.
Регистрираните имат още много изненади, като гледане на онлайн епизоди, сваляне на торенти, печелене на точки и участия в конкурси.
Това, което ние искаме, е едно задружно аниме общество, което да покаже, че в България не сме никак малко и можем да постигнем много! Всеки, желаещ да помогне в развитието ни, е добре дошъл!

Идея движеща сила и неуморна работа: Ивангелина Бойчева и Пламен Георгиев
Ново лого: Васил Тодоров
Първо тийзър видео:  Габриела Стайкова

Още страхотни хора, които допринасят с нещо за сайта, може да видите на "Стена на славата"
Animes-Portal Твоят отаку портал!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах