История и цели

Как започна всичко?

През 2008г. бе създаден форум, насочен само към анимето "Naruto". Не след дълго създадохме и малък сайт, носещ името naruto.free (Naruto-hit). 😊 Създаден от все още деца, но напълно отдадени за идеята, станахме популярни сред запалените фенове. 🔥 Във форума се играеха различни игри, коментираха се много теми и извън "Naruto", създавахме конкурси с реални награди, общи чатове и най-хубавото  - срещи на живо.💓

С течение на времето и изминалите години, форумът беше препълнен от изключително много фенове от цялата страна, които се интересуваха от още анимета, манга и корейска драма. Екипът на форума реши да го преобразува в нещо 🌍 по-голямо и обединяващо ни всички - Animes-Portal. От време на време посещавахме големи и малки аниме събития в България. Идеята бе да се срещнем и запознаем, да развяваме ръчно направените ни плакати, да имаме собствен щанд с малко аниме мърч и след това да се забавляваме като стари приятели.  🤗

След това решихме да поемем следващата 👣 крачка с нов по-модерен, по-голям и по-удобен сайт. За съжаление не се задържа дълго, защото нямахме знанията и уменията да изградим нов качествен сайт, отговарящ на изискванията ни. 😰 Обзети от забързаното си ежедневие, активността на потребителите бе все по-малка, а тези, които останахме, с носталгия си спомняме за изминалото страхотно приключение. 🙄

Изключително много благодарим на хората, участващи в изграждането и поддържането на форума. Екипът не винаги е бил един и същ, разбира се, но всеки допринесе с нещо добро. 💝
Специални благодарности на помощник админите във форума: eli<>, Топчету, Alex и --What The Hell--
Сърдечно ви благодаря 🙏 -  от Ивето/IVE-STORM(bg) (Създателката на форума 2008г. до сега)


Нашата цел

След толкова много години 2018г. е новото начало на Animes Portal  - такъв, какъвто винаги сме искали да бъде! 💗 Сайтът, който виждате сега, се движи от Ивангелина (Ивето) и Пламен (Phantomrider). 

Новото лого въплъщава в себе си буквите A и P (Animes Portal), също като ин и ян, а кръгът около тях ги обединява в едно съвършено цяло. Лентата, която леко пада надолу, ни напомня от къде сме тръгнали - Naruto. Едно страхотно, мотивиращо и поучително аниме, което всички познаваме.

Представяме Ви Next Generation Animes Portal - Портал с всички хобита и колекция от любими заглавия.
Сайт, обединяващ в себе си аниме, манга и филми с различни жанрове, статии свързани с к-поп, косплей, гейминг, фен фикшъни, игри и други. 🙏 Благодарим на всички постарали се за превода им на български език.
✅ Профил за всеки регистриран, в които ще може да си създадете списък с любими, наблюдавани или завършени аниме/манга. Ще може да гласувате, коментирате или просто да се забавлявате.
🎁 Регистрираните имат още много изненади, като гледане на онлайн епизоди, общ чат с други фенове, 🔔 получаване на известия, печелене на точки и участия в конкурси.
Това, което ние искаме, е едно задружно аниме общество, което да покаже, че в 🇧🇬 България не сме никак малко и можем да постигнем много! 🔥  Всеки, желаещ да помогне в развитието ни, е добре дошъл!

Идея движеща сила и неуморна работа: Ивангелина Бойчева и Пламен Георгиев
Ново лого: Васил Тодоров
Първо тийзър видео:  Габриела Стайкова

Още страхотни хора, които допринасят с нещо за сайта, може да видите на "Стена на славата"
Animes-Portal Твоят отаку портал!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾